Κεντρική ›› Κείμενα
25.07.17 | Κείμενα

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ - ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Εδώ και 7 χρόνια γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες των δικαιωμάτων μας να θυσιάζονται απλόχερα στο όνομα της κρίσης και των μνημονίων, των εργασιακών σχέσεων να ξεχειλώνουν, της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας να χτυπάνε κόκκινο και των εργατικών αγώνων να ποινικοποιούνται σορρυδών.

25.07.17 | Κείμενα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 21/6 πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ.) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.) με τίτλο «Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ».

19.06.17 | Καλέσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

Στα 7 χρόνια μνημονίων η ελληνική κοινωνία δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα με μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Μ.Ε.Θ.

Το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Δικαστηρίου Ανηλίκων Ρεθύμνου, να επιβάλλει ποινή 80 ωρών «κοινωνικής εργασίας» σε μαθητές Γυμνασίου για τη συμμετοχή τους στην κατάληψη του σχολείου τους το Σεπτέμβρη του 2016.