Κεντρική ›› Κείμενα ›› Αποφάσεις Δ.Σ.

ΨΗΦΙΣΜΑ Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ.)

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

Το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ.) καταγγέλλει την τουρκική κυβέρνηση για τις συνεχιζόμενες διώξεις σε βάρος πολιτών της Τουρκίας.

26 Μαΐου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

στον αντιρρησία συνείδησης Παναγιώτη Μακρή

Το σωματείο μισθωτών εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ.) στέκεται αλληλέγγυο στον αντιρρησία συνείδησης Παναγιώτη Μακρή που καλείται να δικαστεί στο Διαρκές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 με την κατηγορία της ανυποταξίας και ζητά την άμεση απόσυρση των κατηγοριών και την παύση των διώξεων και των ποινικών και διοικητικών κυρώσεων εναντίον των αντιρρησιών συνείδησης/αρνητών στράτευσης.

Θεσσαλονίκη 11 /01 / 2017


ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ.) εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στο συνάδελφο Δ.Τ. Καταγγέλλουμε την διοίκηση της Victus που επιχείρησε να απολύσει τον συνάδελφο στις αρχές Δεκέμβρη, με την γνωστή τακτική της «οικειοθελούς παραίτησης», προσφέροντας του ως αντίτιμο κάτι παραπάνω από τη νόμιμη αποζημίωση απόλυσης που δικαιούται.

Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (ΣΜΕΘ) Aρ. Πρ.2Ζ/12

Αριστοτέλους 32, στο Εργατικό Κέντρο Θεσ/νίκης, 2310 265.730, somiekth@gmail. com, www. smeth. gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη 14/11/12

Καταγγέλλουμε την παρεμπόδιση και την προσπάθεια διάλυσης/απαγόρευσης και μάλιστα για προληπτικούς λόγους, της εργατικής κινητοποίησης του Σωματείου μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΜΕΘ)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/5/2012

Την πιο περασμένη Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 στο Πταισματοδικείο Θεσσαλονίκης αποκαλύφθηκε αυτό που λέγαμε σαν Σωματείο εδώ και καιρό ότι: «Η εργοδοσία του Μπαχαράκη διάλεξε να στήσει ένα βουνό από ψευτομηνύσεις και δικαστικές διώξεις για να προστατευτεί».