Κεντρική ›› Κείμενα ›› Διάφορα κείμενα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Μ.Ε.Θ.

Το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Δικαστηρίου Ανηλίκων Ρεθύμνου, να επιβάλλει ποινή 80 ωρών «κοινωνικής εργασίας» σε μαθητές Γυμνασίου για τη συμμετοχή τους στην κατάληψη του σχολείου τους το Σεπτέμβρη του 2016.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΜΕΘ)

ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Θεσσαλονίκη 4 Απριλίου 2017

- Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ προέβησαν σε επίσχεση εργασίας γιατί η Διοίκηση του ΕΚΑΒ τους οφείλει δεδουλευμένα από τον Ιανουάριο του 2016 και δεν τους τα καταβάλει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ.Π.

Θεσσαλονίκη 30/10/2016

Από την περασμένη Δευτέρα 24/10/2016, η εργοδοσία των φροντιστηρίων Μπαχαράκη κατέβαλλε τελικά, με την διαδικασία κατάσχεσης, στο συνάδελφο καθηγητή Γ.Π.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, του ασφαλιστικού, του φορολογικού νόμου, & του «κόφτη», η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζει ένα μεγαλύτερο χτύπημα: τα μέτρα για τα «Εργασιακά», που ετοιμάζουν να ψηφίσουν το Φθινόπωρο.

Ως Σωματείο ευχαριστούμε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης, υποστήριξης και ενίσχυσης του Σωματείου μας, το Σάββατο 1/10/2016, στη συναυλία που διοργανώθηκε από την «Επιτροπή Υπεράσπισης του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών και Διωκόμενων Αγωνιστών», στο θέατρο Κήπου.